
سلام رایا وردپرسی عزیز
همان طور که می دانید گوگل کروم جزو محبوب ترین مرورگرهای دنیا است این مرورگر افزونه های زیادی دارد که برای کاربردهای مختلف قابل استفاده است. سئو جزو کارهایی است که هر وبمستری برای وب سایتش انجام می دهد تا در گوگل محبوب شود. ما امروز می خواهیم ۹ افزونه سئو برای گوگل کروم را خدمت تان بگوییم پیشنهاد می کنیم با ما در ادامه همراه باشید….
۱- افزونه ی Evernote Web Clipper
فکر می کنم برای همه ی شما اتفاق افتاده است که در حال جستجو و گشت و گزار در اینترنت بودید به یک سری مقالات برخوردید خیلی هم دوست داشتید آن ها را بخوانید اما واقعاً فرصت خواندنش را همان زمان نداشتید شما می توانید افزونه ی Evernote Web Clipper را در گوگل کروم نصب کنید و با کمک آن مقاله هایی که دوستشان دارید بعضی قسمت ها یا کل آن را ذخیره کنید و بعداً بخوانید.
صفحات در حساب Evernote ذخیره می شوند و می توانید صفحه ها را حتی ویرایش کنید. این افزونه به تولبار مرورگر شما اضافه می شود. با جیمیل، یوتیوب و لینکداین نیز هماهنگ است و می توانید برای مقالات برچسب نیز تعیین کنید.
۲-افزونه ی افزونه ی Pocket
این افزونه مشابه افزونه ی Evernote Web Clipper ولی با امکانات بیشتر است. وقتی افزونه ی Pocket را نصب کنید آیکون این افزونه، سمت راست مرورگر شما فعال می شود. در این سرویس علاوه بر امکان برچسب گذاری مطالب، امکان ذخیره ی ویدیو نیز وجود دارد. در اپلیکیشن اندروید و ios مقالات را می توانید به صورت صوتی هم گوش کنید و فید rss یک سایت یا وبلاگ را به حساب پاکت خود وصل کنید.
۳- افزونه ی PageSpeed Insights
سرعت بارگذاری سایت یکی از فاکتورهایی است که گوگل به عنوان امتیاز در سئو در نظر می گیرد شما کافی است افزونه ی PageSpeed Insights را در مرورگرتان نصب کنید و با کمک آن سرعت بارگذاری وب سایت تان را بسنجید این سرویس دقیقا می گوید که کدام بخش سایت سرعت بارگذاری کمتری دارد این سرویس توسط گوگل ارایه شده است و خیلی هم کاربردی است.
۴- افزونه ی Redirect Path
با نصب افزونه ی Redirect Path لینک های ریدایرکت شده را می توانید بررسی کنید. این سرویس آدرس لینک های ریدایرکت شده ی مبدا و مقصد را نشان می دهد و اگر مشکلی در ریدایرکت کردن باشد به شما نشان می دهد و آیکون این افزونه تغییر خواهد کرد و شما اگر توضیح روی آیکون را بخوانید به شما دقیقاً مشکل را توضیح می دهد.
۵- افزونه ی Mozbar
با نصب افزونه ی Mozbar اطلاعاتی مثل پیج اوتوریتی، دامین اوتوریتی، کلمات کلیدی، لینک های پروفایل و….. در اختیار شما قرار می دهد.
۶- افزونه ی Page Analytics by Google
با نصب افزونه ی Page Analytics by Google رفتار کاربران وب سایت تان را می توانید آنالیز کنید با این افزونه می توانید اطلاعاتی مثل تعداد بازدیدکنندگان فعال، میزان بازدید صفحات، میزان زمان صرف شده کاربر در سایت و….را به دست آورید.
۷- افزونه ی Ninja Outreach Lite
افزونه ی Ninja Outreach Lite قدیمی ترین افزونه ی لینک بیلدینگ می باشد با نصب این افزونه اطلاعاتی مثل محل زندگی، نام افراد، آدرس ایمیل، شبکه ی اجتماعی، بک لینک ها، رنگ الکسا، پیج اوتوریتی و دامین اوتوریتی را می توانید بدست آورید همچنین این افزونه این امکان را می دهد که به rss وب سایتی متصل شوید و از آخرین مطالب آن باخبر شوید.
۸- افزونه ی Link Miner
همه ی شما تاثیر لینک بیلدینگ را مطمئناً می دانید اما پیدا کردن لینک های مخرب کار راحتی نیست با نصب افزونه ی Link Miner می توانید صفحات وب را اسکن کنید و اطلاعاتی مثل لینک های مخرب، تعداد به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی و تعداد کل لینک ها را بدست آورید.
۹- افزونه ی LinkClump
افزونه ی LinkClump نیز اطلاعاتی درباره لینک بیلدینگ ها به شما ارایه می دهد بعد از اینکه این افزونه را نصب و فعال کردید می توانید لینک ها را با فیلتر ببینید و هر کدام را خواستید بلاک کنید.
۱۰- افزونه ی SimilarWeb
با نصب افزونه ی SimilarWeb اطلاعاتی را بدست می آورید که فوق العاده در سئو تاثبرگذارند اطلاعاتی که این افزونه به شما می دهد این است که ملیت استفاده کنندگان سایت را به شما می گوید، میزان زمانی که در سایت تان سپری کردند را نشان می دهد و همچنین مقایسه ورودی های وب سایت را می گوید. تمام این اطلاعات را می توانید رایگان کسب کنید اما اگر هزینه کنید اطلاعات بیشتری بدست خواهید آورد.
۱۱- افزونه ی Impactana
با نصب افزونه ی Impactana شما می توانید اطلاعاتی از تعداد به اشتراک گذاشتن صفحه ی شما در شبکه های اجتماعی مختلف به دست آورید متوجه می شوید که کاربران با محتوای شما ارتباط برقرار کردند یا خیر و به دنبال راهکارهایی برای ارتباط بهتر خواهید بود.
۱۲- افزونه ی Open SEO Stats
افزونه ی Open SEO Stats اطلاعاتی مثل رتبه ی الکسا، زمان لود شدن سایت شما، مشخص کردن تعداد لینک های خارجی، اطلاعات هاست و….. را در اختیار شما قرار می دهد این افزونه جزو افزونه های کاربردی است.
۱۳- Spark Content Optimizer
افزونه ی Spark Content Optimizer محتوای صفحه ی وب سایت را اسکن می کند و خوانایی آن را در موتورهای جستجو بررسی می کند. می توانید با کمک این افزونه متوجه شوید که کجاها کلمات کلیدی را زیاد تکرار کردید و در این کار زیاده روی کردید.
۱۴- افزونه ی PageRank Stats
افزونه ی PageRank Stats اطلاعاتی مثل رنک الکسا، پیج رنک گوگل، بک لینک ها و…. را در اختیار شما قرار می دهد.
۱۵- افزونه ی AWRStudyr
افزونه ی AWRStudyr اطلاعاتی مثل سرعت بارگذاری سایت، ریسپانسیو بودن سایت در موبایل و…. را می دهد.
جمع بندی!
در این مقاله به شما ۱۵ افزونه برای مرورگر گوگل کروم را معرفی کردیم که به کمک آن ها می توانید سایت خودتان یا رقبا و یا هر سایتی را که می خواهید به لحاظ سئو بررسی کنید این افزونه ها فوفق العاده کاربردی هستند.
امیدواریم مقاله ی امروز برای شما مفید بوده باشد اگر شما هم افزونه ی خوبی در زمینه ی سئو می شناسید و یا تجربه ای درباره ی استفاده از هر کدام از افزونه های معرفی شده دارید خوشحال می شویم به ما بگید.