
سلام دوستان وردپرسی
شاید دوست داشته باشید صفحاتی مثل صفحه ی فرود در سایت تان ایجاد کنید اما از دانش برنامه نویسی چیزی نمی دانید اینجا هست که افزونه ی Elementor Page می تواند به شما کمک کند تا صفحات مختلف را بسازید؛ این افزونه تاکنون بیش از ۳۰۰۰۰۰ نصب فعال در مخزن وردپرس داشته است. افزونه ی Elementor Page دارای ویژگی های مختلفی مثل ایجاد صفحات ریسپانسیو، طراحی حرفه ای صفحات، دارای ۲۸ آیتم در استفاده از صفحات و… می باشد. در ادامه قصد داریم به آموزش افزونه ی صفحه ساز Elementor Page بپردازیم.
نصب و فعال سازی افزونه ی Elementor Page
ابتدا افزونه ی Elementor Page را که در پایان آموزش قرار دادیم دانلود و نصب کنید. اگر با نصب افزونه آشنایی ندارید مقاله ی آموزشی نصب افزونه را مشاهده کنید. بعد از نصب افزونه آن را فعال کنید بعد از فعال کردن گزینه ی Elementor در پنل وردپرس ظاهر می شود.
راه اندازی افزونه ی Elementor Page
ابتدا به زیرمنو Settings بروید صفحه ای برای شما باز می شود که دارای ۳ تب می باشد در ادامه به معرفی هر یک از ۳ تب ها می پردازیم.
تب General
در این بخش می توانید به ترتیب افزونه را برای نوشته ها یا برگه یا هر دو فعال کنید، نقش هایی که می خواهید به تنظیمات افزونه دسترسی نداشته باشند را فعال کنید، رنگ بندی های افزونه را غیرفعال کنید، فونت های پیش فرض افزونه را غیرفعال کنید تا فونت ها از قالب شما فراخونی شود و ردگیری منابع مصرفی سرور را فعال کنید در پایان بر روی دکمه ی ذخیره ی تغییرات کلیک کنید تا تغییرات نهایی اعمال شود.
تب Style
در این بخش می توانید به ترتیب فونت مورداستفاده در صفحات را بنویسید، عرض محتوای صفحات را مشخص کنید، فاصله ی بین ابزارک ها را تعیین کنید، اندازه ی صفحات را به اندازه ی Body قالب مشخص کنید، عنوانی برای صفحه انتخاب کنید و برای تصاویر سایت لایت باکس را فعال کنید در پایان بر روی دکمه ی ذخیره ی تغییرات کلیک کنید تا تغییرات نهایی اعمال شود.
تب Advanced
در این بخش می توانید به ترتیب نحوه ی فراخوانی Css را تعیین کنید و حالت بارگذاری را برای ویرایش صفحه فعال کنید در پایان بر روی دکمه ی ذخیره ی تغییرات کلیک کنید تا تغییرات نهایی اعمال شود.
اکنون وارد بخش برگه ها – > افزودن برگه شوید یک دکمه ی بزرگ آبی رنگ به نام Edit With Elementor بالای ویرایشگر وردپرس ظاهر می شود روی آن کلیک کنید و سپس منتظر بمانید تا ابزارهای افزونه آماده شود و صفحه ای مطابق تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد.
در سمت راست ابزارها وجود دارند که هر کدام را که می خواهید به سمت چپ صفحه بکشید و رها کنید. در سمت چپ دو دکمه ی Add Template و Add New Section وجود دارد.
وقتی روی Add Template کلیک کنید قالب های آماده ای به شما نشان داده خواهد شد که می توانید یکی از آن ها را انتخاب و سپس ویرایش کنید.
با کلیک بر روی دکمه ی Add New Section می توانید ساختار خود را انتخاب کنید که در زیر ساختارها نشان داده شده است.
وقتی ساختار موردنظر خود را انتخاب کردید ابزارک های موردنظرتان را باید از سمت راست بکشید و رها کنید. برای مثال ما ابزار Heading را در ساختار انتخابی خود کشیدیم و رها کردیم و بخش ویرایش عنوان در سمت راست باز می شود.
در ویرایش ابزار Heading تب content در سمت راست به ترتیب از بالا متنی که می خواهید در در صفحه نشان دهید را وارد می کنید، به متن نوشته شده می توانید لینک دهید تا وقتی کاربر روی آن کلیک کرد به آدرسی هدایت شود، اندازه ی متن را می توانید مشخص می کنید، می توانید محتوا را با هدینگ های مختلف نشان دهید و تراز بندی متن را انجام دهید و در پایان بر روی دکمه ی Save کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود.
در تب Style در سمت راست می توانید رنگ متن،تایپوگرافی( فونت، رنگ و…) و سایه متن را تعیین کنید و در پایان بر روی دکمه ی Save کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود.
ما برای نمونه یک صفحه ساختیم و از دو ابزار Heading و Image استفاده کردیم و در ابزار عنوان ” فروش انواع قالب های رایا وردپرس” را نوشتیم و در ابزار عکس، عکسی متناسب با عنوان انتخابی قرار دادیم که می توانید در زیر پیش نمایش برگه ایجاد شده در سایت را مشاهده کنید.
جمع بندی!
ایجاد صفحات مختلف با علم برنامه نویسی برای همه ی وبمسترها کار آسانی نیست ولی شما با استفاده از افزونه ی Elementor Page به راحتی می توانید صفحات مختلف با عناصر مختلف بسازید.
سلام
در مورد مقایسه افزونه المنتور با افزونه VC میشه توضیحاتی یا مطلبی ارائه کنید؟
تشکر از سایت خوبتون
درود
افزونه ویژوال کامپوزر به مراتب دارای امکانات بیشتر و همچنین سازگاری بیشتر با قالب ها هست.
پیشنهاد بنده استفاده از افزونه صفحه ساز ویژوال کامپوزر هست.
برای تهیه افزونه اینجا کلیک کنید