
سلام رایا وردپرسی های عزیز
اگر به سایت های مختلف سر زده باشید حتما مشاهده کرده اید که فرم تماس با ما در سایت ها وجود دارد. فرم تماس با ما یک راه ارتباطی مخاطبان با مدیران سایت ها می باشد و همچنین باعث جلب اعتماد کاربران سایت خواهد شد بنابراین لازم است که این فرم در سایت وردپرسی باشد.
در صورتی که فرمساز حرفهای میخواهید که فارسی باشد و به راحتی و آسانی فرم خود را بسازید،
به شما پیشنهاد میکنم از فرم ساز Quform استفاده کنید. (برای دیدن امکانات افزونه Quform کلیک کنید)
برای ایجاد فرم تماس با ما افزونه ی Contact Form 7 Multi را پیشنهاد می دهیم این افزونه به شما وردپرسی های عزیز امکان می دهد تا فرم های تماس چندمرحله ای در وردپرس ایجاد کنید. این افزونه تاکنون ۱۰,۰۰۰ نصب فعال در مخزن وردپرس داشته است و امتیاز ۴.۵ از ۵ کسب کرده است. در ادامه به آموزش استفاده از افزونه ی Contact Form 7 Multi خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید….
نصب و فعال سازی افزونه ی Contact Form 7 Multi
ابتدا افزونه ی Contact Form 7 Multi را که در پایان آموزش قرار دادیم دانلود و نصب کنید. اگر با نصب افزونه آشنایی ندارید مقاله ی آموزشی نصب افزونه را مشاهده کنید. بعد از نصب افزونه آن را فعال کنید بعد از فعال کردن افزونه در هیچ جای پنل وردپرس نشان داده نخواهد شد. شما برای این کار نیاز به نصب و فعال سازی افزونه ی Contact Form 7 دارید که بعد از فعال سازی این افزونه گزینه ی فرم تماس در پنل وردپرس ظاهر خواهد شد که در تصویر زیر نیز مشاهده می کنید.
ایجاد فرم تماس چند مرحله ای
ما در اینجا می خواهیم فرم را در ۳ مرحله ایجاد کنیم بنابراین باید ۳ فرم و ۳ برگه داشته باشیم. ۳ فرم ما به نام های فرم ۱، فرم ۲ و فرم ۳ می باشد.
ابتدا در پنل وردپرس به قسمت فرم تماس – > افزودن جدید بروید تا فرم ۱ را ایجاد کنید. در فرم ۱ نام، نام خانوادگی و دکمه ی بعدی را ایجاد کنید و در پایان بر روی دکمه ی ذحیره کلیک کنید.
سپس دوباره به قسمت فرم تماس – > افزودن جدید بروید تا فرم ۲ را ایجاد کنید. در فرم ۲ ایمیل، دکمه ی قبلی برای رفتن به فرم ۱ و دکمه ی بعدی برای رفتن به فرم ۳ ایجاد کنید و در پایان بر روی دکمه ی ذحیره کلیک کنید.
سپس دوباره به قسمت فرم تماس – > افزودن جدید بروید تا فرم ۳ را ایجاد کنید. در فرم ۳ موضوع، متن پیام و دکمه ی ارسال را ایجاد کنید و در پایان بر روی دکمه ی ذحیره کلیک کنید.
همان طور که قبلاً نیز گفته شد ما باید ۳ برگه ایجاد کنیم و شورت کد هر یک از فرم ۱، فرم ۲ و فرم ۳ را در هر برگه قرار دهیم.
اکنون به قسمت برگه ها -> افزودن برگه بروید و شورت کد فرم ۱ را در برگه ۱ قرار دهید( شورت کدها همون کادرهای مستطیلی بزرگ هستند که در تصاویر قبلی نشان داده شده است)
به قسمت برگه ها -> افزودن برگه بروید و شورت کد فرم ۲ را در برگه ۲ قرار دهید.
به قسمت برگه ها -> افزودن برگه بروید و شورت کد فرم ۳ را در برگه ۳ قرار دهید.
اکنون به قسمت فرم تماس -> فرم های تماس بروید و سپس گزینه ی ویرایش فرم ۱ را بزنید بعد از آن شورت کدی که در تصویر مشاهده می کنید را در انتهای شورت کدها اضافه کنید.
برای اینکه فرم اول بتواند به فرم دوم انتقال یابد شما می بایست آدرس برگه ی دوم ( پیوند یکتای برگه دوم ) را در تب تنظیمات اضافی فرم اول با کد مشخص شده زیر قرار دهید.
شما آدرس برگه ی دوم را در تب تنظیمات اضافی فرم اول مطابق تصویر زیر قرار دهید سپس بر روی دکمه ی ذخیره کلیک کنید.
on_sent_ok:location.replace('http://example.com/my-second-page/');
حال فرم ۲ را در حالت ویرایش باز کنید و شورت کد تصویر زیر را به انتهای شورت کدها اضافه کنید.
برای اینکه فرم دوم بتواند به فرم سوم انتقال یابد شما می بایست آدرس برگه ی سوم ( پیوند یکتای برگه دوم ) را در تب تنظیمات اضافی فرم دوم قرار دهید سپس بر روی دکمه ی ذخیره کلیک کنید.
حال فرم ۳ را در حالت ویرایش باز کنید و شورت کد تصویر زیر را به انتهای شورت کدها اضافه کنید.
آدرس برگه ی سوم نیازی نیست در تب تنظیمات فرم دوم قرار بگیرد چون فرم سوم آخرین فرم ما هست.
اکنون پیش نمایش فرم چند مرحله ای در سایت را مشاهده کنید وقتی فرم ۱ توسط کاربر پر شود وارد فرم ۲ و سپس وارد فرم ۳ خواهد شد.
جمع بندی!
فرم تماس در هر سایتی یک راه ارتباطی بین کاربر و مدیر سایت می باشد اگر می خواهید فرم تماس چند مرحله ای ایجاد کنید از افزونه ی Contact Form 7 Multi استفاده کنید البته برای ایجاد فرم چند مرحله ای به افزونه ی Contact Form 7 هم همزمان نیاز خواهید داشت در این مقاله به طور کامل به آموزش ایجاد فرم چند مرحله ای پرداختیم امیدوارم برای شما مفید بوده باشد.